Biblioteca Județeană Mureș > Biblioteca > Secțiile și filialele > Compartimentul de informare bibliografică

Compartimentul de informare bibliografică

Biblioteca Județeană Mureș Aspect din Secția informare bibliografică.
Aspect din Secția informare bibliografică.

 

Activitatea serviciului de Informare bibliografică profilată de fapt pe bibliografie locală își are începuturile în anii 1950. După o lungă pauză, în 1993 s-a înființat un nou sistem, bazat pe bibliografie locală curentă.

 

 

 

 

 

Înapoi
Vezi și alte imagini din 2002: 1; Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Ana Todea. imagini din 2003: 1, Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Anna Vintilă și Monica Avram. 2, Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Anna Vintilă. 3; Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. . Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Ferencz Klára. imagini din 2007: 1, Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. . Compartimentul de informare bibliografică. Aspect din secție. 2, Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. Compartimentul de informare bibliografică. Aspect din secție. 3; Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. . Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Ana Todea. imagini din 2017: 1, Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. . Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Anna Vintilă. 2, Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică. Compartimentul de informare bibliografică. În imagine Emilia Cătană. 3. Biblioteca Județeană Mureș-Compartimentul de informare bibliografică Compartimentul de informare bibliografică. . Aspect din secție.
Începutul paginii

Realizări

Volume editate în colecția " Bibliografii mureşene":

 

 

Dictionare biobibliografice

 

1. Scriitori români mureșeni, elaborat de Ana Cosma, an de apariție: 2000.

2. Oameni de știință Mureșeni cuprinde personalități din județul Mureș din domeniul științelor. Volumul a fost elaborat de Ana Todea, Fülöp Mária și Monica Avram, anul editării: 2004.

 

 

 

Înapoi
 
Începutul paginii

©2017 Biblioteca Județeană Mureș