Sigla Cuibului Democratiei
Cuibul Democrației - Compartimentul metodic - Dr. Melania Suciu

A „Demokrácia fészke” egy különleges tér, amelyet a „Az aktív állampolgárság harmadik tere” projekt megvalósítását követően hoztak létre a Maros Megyei Könyvtárban.

Az „Aktív polgárság harmadik tere” egy olyan projekt, amelyet az EGT 2009-2014-es támogatásaiból finanszíroznak a nem kormányzati szervezetek romániai alapjának keretében. A 2014 júniusában indult és az ország 14 városában megvalósuló projekt célja, hogy az erőforrások (terek, oktatók, akciócsoportok) országos hálózatát hozza létre, amely bárki számára elérhető, aki aktív polgár akar lenni, vagy aktív polgárrá akar válni.

Ezt a teret bármely polgár vagy polgárcsoport, nem kormányzati szervezet, közintézmény és társadalmi vállalkozás INGYENESEN használhatja.

Vállalkozók vagy cégek is igénybe vehetik ezt a teret, amennyiben olyan eseményeket szerveznek, amelyek ingyenesek, nyitottak a közösség számára, vagy amelyek célja a közösség számára hozzáadott értékkel bíró projektek kidolgozása.

A helyfoglalási kéréseket a kérelmezés sorrendjében teljesítjük amennyiben a kérelem minden regisztrációs szabálynak megfelel.

Figyelem !!! – A Fészekben tevékenységet folytató szervezet vagy csoport havonta legfeljebb 2 napra, naponta legfeljebb 4 órára foglalhatja a termet.

Részletek és elérhetőség

Dr. Melania Suciu

Telefon: 0722-264540

E-mail: [email protected]

„A demokrácia fészke” naptár

## Jelölési tevékenységek

## Hasznos dokumentumok