Sigla Cuibului Democratiei
Cuibul Democrației - Compartimentul metodic - Dr. Melania Suciu

„Cuibul democraţiei” este un spațiu aparte, amenajat în urma implementării în Biblioteca Judeţeană Mureş a proiectului „Al treilea spaţiu al cetăţeniei active”.

„Al treilea spaţiu al cetăţeniei active” este un proiect finanţat prin Granturile SEE 2009–2014, din cadrul Fondului ONG România. Demarat în iunie 2014 și implementat în 14 oraşe din ţară, proiectul urmărește crearea unei rețele naționale de resurse (spații, formatori, grupuri de acțiune) accesibile oricui dorește să fie sau să devină cetățean activ.

Acest spațiu poate fi folosit GRATUIT de către orice cetățean sau grup de cetățeni, ONG-uri, instituții publice și întreprinderi sociale.

Antreprenorii sau companiile pot beneficia de acest spațiu în măsura în care organizează evenimente gratuite, deschise comunității sau care au drept scop dezvoltarea de proiecte cu valoare adăugată pentru comunitate.

Criteriul de rezervare a spațiului este „primul venit – primul servit”, cu condiția respectării tuturor regulilor de înscriere.

Atenție!!! – O organizație sau un grup care își desfășoară activitățile în Cuib pot rezerva sala pentru cel mult 2 zile lunar, maxim 4 ore pe zi.

Detalii și contact

Dr. Melania Suciu

Telefon: 0722-264540

E-mail: [email protected]

Calendarul "Cuibului Democrației"

Activități marcante

Documente utile