Colocviu profesional – 24 aprilie 2024

Colocviu Profesional Metodic 2024

În ciclul de manifestări culturale organizate cu prilejul sărbătoririi zilei de 23 aprilie, Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor şi Ziua Bibliotecarilor şi a Bibliotecilor Publice, miercuri 24 aprilie 2024 s-a desfășurat colocviul professional cu bibliotecarii din bibliotecile publice din județ.

Cu acest prilej au fost înmânater certificatele de participare la cursul PowerPointcelor care au dovedit dobândirea de competențe. Cursul a fost organizat și susținut de Melania Suciu, bibliotecar-metodist și formator, în cadrul programului de formare profesională continuă a bibliotecarilor din județ.

La întâlnire s-a prezentat stadiul proiectului PNRR și s-a adus la cunăștința colegilor din județ faptul că în luna mai va fi organizată Conferința ANBPR de către Biblioteca Județeană Mureș.

Articole similare

Întâlnire metodică - Târgu Mureș - februarie 2018

Întâlnire metodică – Târgu Mureș – februarie 2018Întâlnire metodică – Târgu Mureș – februarie 2018

Participanți: (conf. listei de prezență)1. Biblioteca Comunală Bălăușeri: Szőcs Enikő;2. Biblioteca Comunală Fîntînele: Fülöp Irén;3. Biblioteca Comunală Gălești: Márton Ferenc;4. Biblioteca Comunală Chețani: Nița Cucerzan;Metodist: Melania Suciu, Biblioteca Județeană Mureș.Total