Careu de dragoste în 50 de limbi

Careu de dragoste în 50 de limbi

Careu de dragoste în 50 de limbi Integrama iubirii este noua atracţie de la Biblioteca Centrală din Târgu-Mureş. Mureşeanul Alex Toth, recunoscut pentru pasiunea sa în domeniul integramelor a expus astăzi cel mai mare careu al iubirii.

Noul careu realizat de ziaristul Alexandru Toth are 1 metru şi 80 de centimetri pe lungime şi un metru şi 22 de centrimetri pe lăţime şi cuprinde 1500 de cuvinte.

Cum a primit denumirea de integrama iubirii, a integrat şi sintagma „Te iubesc” în 50 de limbi. „Am lucrat la ea două săptămâni şi vă spun sincer că mi-ar lua câteva ore să o completez singur”, declară Alex Toth, autorul integramei iubirii.

Autorul şi-a făcut ciorna pe o foaie de caiet de matematică şi abia apoi a transpus careul pe panou. De altfel încă două panouri similare cu integrama iubirii vor fi expuse la Iaşi şi la Constanţa.

Panourile cu integramele iubirii vor fi expuse până la completarea totală după care vor fi donate fundaţiei „Alături de Voi”, fundaţie care se ocupă cu sprijinirea persoanelor afectate de virusul HIV.

Integrama iubirii poate fi completată de oricine, iar odată ce va fi terminată, ea va fi donată fundaţiei ADV Mureş al cărei membru este şi Alex Toth.

Articole similare