Decernarea distinției „PRO LIBRO SENATOR” lui Jánosházy György și Dimitrie Poptămaș

Decernarea distinției „PRO LIBRO SENATOR” lui Jánosházy György și Dimitrie Poptămaș

Azi, 16 noiembrie 2007, la Secția documentară a Bibliotecii Județene Mureș, a avut loc festivitatea de acordare a diplomei de onoare „Pro Libro Senator” unor personalități ale culturii, științei și artei, colaboratori constanți ai bibliotecii.

Cu acest prilej, s-a conferit diploma de onoare „Pro Libro Senator” următoarelor personalități: Ioan Ranca și Fülöp Géza, prezențe remarcbile în viața cultural-științifică mureșeană.

Alocuțiunile „Laudatio” au fost rostite de Dimitrie Poptămaș și Spielmann Mihály, iar festivitatea a fost coordonată de Mihail Art. Mircea.

Articole similare

Spectacolul “E ziua ta”

Conferinţa Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România la Târgu-MureşConferinţa Asociaţiei Naţionale a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România la Târgu-Mureş

„Impactul Transformator al Bibliotecii în comunitate” 26-28 aprilie 2012Coorganizator Biblioteca Judeţenă Mureş Despre conferinţă Perioada desfăşurării: 26-28 aprilie 2012.Locul desfăşurării: Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş.Programul conferinţei în format