Lansare de carte „Clopoței de ramuri ninse” de Mihaela-Alexandra Rașcu

Lansare de carte „Clopoței de ramuri ninse” de Mihaela-Alexandra Rașcu

Marți, 13 februarie 2018, la Secția de Artă a Bibliotecii Județene Mureș, a avut loc lansarea de carte „Clopoței de ramuri ninse” – o antologie cu lucrările copiilor premiați la concursul național de creație literară și plastică „Darul lui Moș Crăciun”.

Acest concurs s-a desfășurat în luna decembrie a anului trecut, fiind organizat în Tg. Mureș de Mihaela Rașcu, în colaborare cu Liga Scriitorilor din România, Filiala Mureș.

Printre premianții acestui concurs național, care se află la a II-a ediție, au fost și elevi din clasele V-VIII de la Gimnaziul Friedrich Schiller din Tg. Mureș.

Lansare de carte „Clopoței de ramuri ninse” de Mihaela-Alexandra Rașcu

Cu ocazia acestei lansări, copiii premiați au citit invitaților din propriile creații, publicate în această carte. Ei au fost pregătiți de profesor Mariana Stana și învățător Camelia Mateș.

Au fost și momente de respiro muzical printre clape, susținute de elevi de la Liceul Vocațional de Artă, pregătiți de profesor de pian Maria Bejan.

La acest eveniment a fost prezent și președintele Filialei Mureș a Ligii Scriitorilor din România, domnul Mircea Dorin Istrate, care i-a asigurat încă o dată pe micuții artiști, de deplină și necondiționată susținere.

Articole similare

Lansarea volumului „Cultura mureseană în memoria cărților” de Melinte Șerban

Lansarea volumului „Cultura mureseană în memoria cărților” de Melinte Șerban la ReghinLansarea volumului „Cultura mureseană în memoria cărților” de Melinte Șerban la Reghin

Lansarea volumului „Cultura mureseană în memoria cărților” de Melinte Șerban la Reghin În imagine de la stânga: Dimitrie Poptămaș-directorul Bibliotecii Județene Mureș, Melinte Șerban și Marin Șara-directorul Bibliotecii Municipale din