Cerc de literatură de la Gimnaziul „Friedrich Schiller” sub îndrumarea profesor Mariana Stana

Cercul de Literatură de la Gimnaziul „Friedrich Schiller” sub îndrumarea profesor Mariana Stana - Aprilie

Cercul literar al Gimnaziul „Friedrich Schiller”, coordonat de profesoara Marian Stana în colaborare cu bibliotecarele Corina Gödri şi Angela Macarie s-a întrunit din nou la Secția de Artă, la o întâlnire literară, cu tema cărţii, prefigurând ziua bibliotecarului.

Invitatul principal al acestei întâlniri a fost dl. profesor Dimitrie Poptămaș, cel care şi-a pus 50 de ani din existenţă în slujba cărţii şi care ne-a expus o adevărată lecţie despre carte, istoria cărţii şi a tiparului, importanţa bibliotecii şi a bibliotecarilor, dăruind copiilor cărţi şi autografe.

La reuşita activităţii a participat și bibliotecara Liliana Moldova, vorbind copiilor despre drumul cărţii în bibliotecă. Pe lângă frumoasele cuvinte rostite de invitați întâlnirea ne-a înseninat ziua prin creațiile literare ale elevilor. Oaspetele nostru a fost recompensat printr-un momentul artistic muzica, emoţionant, venind de la George Andrei Bocheș, elev în clasa a XI-a A la Liceul Vocațional de Artă.

Moderatoarea acestei activităţi a fost bibliotecara Angela Macarie de la secţia de artă a Bibliotecii Judeţene.

Articole similare

Lansare de carte Liliana Moldovan își lansează cartea „Indiscreții în bibliotecă”

Lansare de carte Liliana Moldovan își lansează cartea „Indiscreții în bibliotecă”Lansare de carte Liliana Moldovan își lansează cartea „Indiscreții în bibliotecă”

Biblioteca Judeţeană Mureş are plăcerea să anunţe apariţia primului volum de specialitate publicat de un angajat al acestei instituţii. Volumul intitulat „Indiscreţii în bibliotecă” de Liliana Moldovan este o antologie