Secția de împrumut științe socio-umane

L-V: 9:00-20:00

Secția este situată la parterul Palatului Culturii și deține un fond de peste 45.000 de volume, cu caracter enciclopedic, incluzând domeniile: generalități, filosofie, psihologie, logică, religie, pedagogie, medicină, istorie, geografie, drept și administrație publică și multe altele.

Secția deține și un fond special cu lucrări de referință: bibliografii generale, dicționare, enciclopedii, ghiduri, atlase etc. Aceste lucrări pot fi studiate la secție sau împrumutate pe termen scurt. Accesul este liber la raft, cititorii având posibilitatea de a răsfoi carte de carte până la alegerea lecturii potrivite.

Totodată, la secție se eliberează cardurile (permisele de bibliotecă) pentru cititorii cu vârsta de peste 14 ani și se oferă informațiile de bază privind activitatea bibliotecii.

Sala oferă un ambient plăcut și este foarte primitoare; aici sunt organizate periodic expoziții de artă plastică ale unor artiști locali.

Instrumente de informare

Dintre serviciile pe care noi vi le asigurăm gratuit

Catalog analitic pe subiecte din domeniile:

Filosofie

Religie

Psihologie

Sociologie

Economie

Drept

Pedagogie

Medicina

Sport

Geografie

Istorie

Multe altele

Accesul la raft se face pe baza permisului de intrare eliberat la înscrierea ca utilizator al bibliotecii. Permisul este valabil pe o perioadă de 5 ani, cu condiția să fie vizat anual și este netransmisibil.

Activitatea în cadrul secției se desfășoară pe baza regulamentului intern de funcționare.

Serviciile sunt asigurate de bibliotecarii secției, amabili și dedicați meseriei lor.