Întâlniri metodice – Sighișoara și Târnăveni – februarie 2024

Întâlniri metodice Sighișoara și Târnăveni 2024

Seria de întâlniri metodice zonale pentru partea a II-a a cursului PowerPoint (practică și evaluare), coordonată de bibliotecara Melania Suciu, a debutat cu succes. Prima întâlnire a avut loc pe data de 14 februarie 2024 la Biblioteca Municipală „Zaharia Boiu” din Sighișoara, iar a doua a avut loc pe 21 februarie 2024 la Biblioteca Municipală din Târnăveni.

Pentru a evalua progresul fiecărui cursant, se impune susținerea unei prezentări PowerPoint în fața colegilor de curs, ca o demonstrație a însușirii cunoștințelor dobândite. Această evaluare reprezintă un moment important în parcursul fiecărui participant.

În continuarea seriei urmează încă două întâlniri: pe 6 martie 2024 la Biblioteca Județeană Mureș și pe 20 martie 2024 la Biblioteca Municipală „Petru Maior” din Reghin. Acestea vor oferi oportunități valoroase de consolidare a competențelor dobândite în cadrul cursului.

În cadrul întâlnirii colocviului profesional din luna aprilie organizată de Biblioteca Județeană Mureș, se vor înmâna certificatele de competențe bibliotecarilor care au reușit să promoveze cursul PowerPoint, recunoscând astfel efortul și dedicarea lor în procesul de formare și dezvoltare profesională, consolidând astfel statutul lor profesional.

Articole similare