Philibiblon mureșean – Zilele bibliotecii Județene Mureș

Philibiblon mureșean - Zilele bibliotecii Județene Mureș

Permanent, pe toată durata desfăşurării Zilelor Bibliotecii Judeţene Mureş, Philobiblon Mureşean 12-17 noiembrie 2012.

Porţi Deschise: biblioteca se destăinuie: program de vizitare a sediilor Bibliotecii Judeţene Mureş. Responsabili: Dana Haja (Palatul Culturii), Lazok Klara (Biblioteca „Teleki-Bolyai”), Alina Dorina Borz (Complexul Parc).

Biblioteca Mobilă: Ioan Luca Caragiale şi Örkény István – spaţiu de lectură oferit de Biblioteca Judeţeană Mureş în cadrul Târgului Internaţional de Carte, ediţia a XVIII-a. Teatrul Naţional, Târgu-Mureş, 15-17 noiembrie 2012.

Urna Sugestiilor – consultarea cititorilor privind serviciile oferite de Biblioteca Judeţeană Mureş.

Săptămâna darurilor – cărţi oferite cititorilor din donaţiile bibliotecii.

Scutire de penalităţi – pe toată durata desfăşurării Zilelor Bibliotecii Judeţene Mureş, cititorii vor beneficia de anularea penalităţilor de nereturnare la timp a publicaţiilor.

Articole similare

Cercul de Literatură de la Gimnaziul „Friedrich Schiller” sub îndrumarea profesor Mariana Stana

Cercul de Literatură de la Gimnaziul „Friedrich Schiller” sub îndrumarea profesor Mariana StanaCercul de Literatură de la Gimnaziul „Friedrich Schiller” sub îndrumarea profesor Mariana Stana

Vineri, 23 februarie, începând cu ora 13.00, la Secția de Artă a Bibliotecii Județene Mureș, aflată în Complexul “Parc”, a avut loc întâlnirea Cercului de Literatură de la Gimnaziul “Friedrich