Imagine Antet
Biblioteca Județeană Mureș > Secții și filiale > Sala de lectură „Mihai Eminescu”
Căutare

Biblioteca Județeană Mureș - Sala de lectură „Mihai Eminescu”

Aspect din Sala de lectură Biblioteca Județeană Mureș Aspect din Sala de lectură.
Aspect din Sala de lectură.

 

Sala de lectură generală este situată în sediul central al bibliotecii, din strada George Enescu, la etajul doi.

Dispune de 74 de locuri la mese de lectură, un post de distribuire a cărților și de supraveghere și control, precum și de rafturi destinate în special lucrărilor de referintă, periodicelor, STAS-urilor.

 

 

 

Accesul în sala de lectură se face pe baza permisului de intrare eliberat la înscrierea ca cititor al bibliotecii; permisul este valabil pe o perioada de 5 ani, cu condiția să fie vizat la începutul fiecărui an calendaristic.

 

 

Înapoi
alte imagini: 1, Biblioteca Județeană Mureș Aspect din sala de lectură. 2, Biblioteca Județeană Mureș Aspect din sala de lectură. 3, Biblioteca Județeană Mureș Aspect din sala de lectură. 4, Biblioteca Județeană Mureș Aspect din sala de lectură. 5, Biblioteca Județeană Mureș Aspect din sala de lectură. 6. Biblioteca Județeană Mureș Aspect din sala de lectură.
Începutul paginii

Vizitați
Biblioteca Județeană Mureș
Catalogul public
Catalogul fondului tradițional
Biblioteca Digitală
Biblioteci publice din județul Mureș;
E-mail
Fondul de referințăBiblioteca Județeană Mureș Fondul de referință.
Fondul de referință.

 

Fondul de referință

Destinată cititului și studiului individual, sala de lectură pune la dispoziția utilizatorilor un bogat fond de carte - aproximativ 150 de mii de volume - din toate domeniile cunoașterii umane.

Fondul de referință include de numeroase dicționare, lexicoane, enciclopedii - în limbile română, maghiară, engleză, franceză, germană, etc.-extrem de utile în informarea și documentarea utilizatorilor.

 

 

 

La sala de lectură, lucrările de artă, monografiile, atlasele, colecțiile de legi și decrete (Monitoarele Oficiale), ziarele și revistele completează fondul de documente.

 

 

Înapoi
alte imagini: 1. Biblioteca Județeană Mureș Fondul de referință.
Începutul paginii

 

CăutareBiblioteca Județeană Mureș - Secția pentru copii Consultarea bazei de date.
Consultarea bazei de date.

 

Mijloacele moderne - respectiv calculatoarele - faciliteaza găsirea informației pentru achizițiile ulterioare anului 1995; în acelasi sens, trebuie menționat și programul Lex, introdus cu toate modificările la zi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Înapoi
alte imagini: 1, Biblioteca Județeană Mureș Solicitarea publicațiilor. 2. Biblioteca Județeană Mureș Aspect din Sala de lectură.
Începutul paginii

Imagini din istoria sălii de lectură

imagini din 1913: 1. Biblioteca Județeană Mureș Sala de lectură în 1913. În imagine dr. Molnár Gábor. imagini din anii 1950: 1. Biblioteca Centrală Regională Mureș Sala de lectură din anii 1950. imagini din anii 1960: 1, Biblioteca Centrală Regională Mureș Sala de lectură din anii 1960. 2. Biblioteca Centrală Regională Mureș Sala de lectură din anii 1960. imagini din 2000-2006: 1, Biblioteca Județeană Mureș Sala de lectură înainte de renovarea din anul 2006. 2. Biblioteca Județeană Mureș Sala de lectură înainte de renovarea din anul 2006. albumul foto...

Instrumente de informare:

  • Buletinele cărților noi;
  • Cataloage sistematice;
  • Cataloage alfabetice pe autori și titluri;
  • Fișiere tematice;
  • Calculator cu baza progresivă de date.
    • Fondul de carte achiziționat după 1995 se regăsește în baza de date;
    • Informațiile de natură legislativă pot fi obținute cu ajutorul programului Lex Expert.

Mențiuni:

Activitatea noastră se desfășoară în exclusivitate pe baza regulamentului interior de functionare și programul stabilit de către conducerea instituției.

Serviciile sunt asigurate de bibliotecarii secției, amabili și dedicați meseriei lor.

Înapoi
Începutul paginii

©2017 Biblioteca Județeană Mureș - Maros Megyei Könyvtár